I.C.O.N.

ECOPLEX!
Sinds kort hebben wij een nieuw product genaamd ‘ecoplex’
Wat is dat voor iets?
Ecoplex is de fusie van een complex, dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten en een technologie die doordringt in de cortex van het haar om haarverbindingen te versterken en te vermeerderen.
De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn de “X Factor” van verbindingen.
Haarverbindingen en keratinevezels worden hersteld, versterkt en beschermd.

We eten en drinken bewust en smeren ons lichaam in met vocht inbrengende crèmes. De volgende logische stap in het beschermen van ons uiterlijk is het voeden van ons haar met dezelfde weldadige ingrediënten die we gebruiken om ons lichaam te voeden: ACE vitaminen, Acai, noten, Aloë en fruit 🍇

I.C.O.N. heeft een formule ontwikkeld die het haar makkelijker doorkambaar maakt, schade vermindert en pluis elimineert, terwijl het haar glad maakt en hydrateert. Het resultaat is ANTI-FRIZZ, een revolutionaire productlijn die Biotin en Keraveg 18 gebruikt om het haar te herdefiniëren en te transformeren.

🌱 I.C.O.N. PRESENTS 🌱de nieuwe revitaliserende conditioner: AWAKE . Barstensvol met de biologische oliën van Tea Tree, Eucalyptus, Pepermunt en Rozemarijnblad en versmolten met Shea Butter, behandelt deze ontgiftende & verkwikkende conditioner het haar en maakt het gezond, terwijl het de hoofdhuid verfrist en in balans brengt.

INDIA DRY is speciaal ontworpen voor fijn haar. Het maakt je haar handelbaar, luchtig en geeft een ongelofelijke glans terwijl UV-filters je haar beschermen tegen de zon.